Времето ще бъде предимно облачно. На места ще има валежи, главно след

...
Времето ще бъде предимно облачно. На места ще има валежи, главно след
Коментари Харесай

Събота идва със силен вятър и валежи

Времето ще бъде предимно облачно. На места ще има валежи, основно след обяд в обособени региони съпроводени с гръмотевици. Ще е прохладно с сдържан, в Дунавската низина и западната част от Горнотракийската равнина краткотрайно мощен северозападен вятър, с който ще захладнее. Минималните температури ще са сред 14° и 19°, оптималните - от 22°-23° в северозападните региони до 29°-30° в южните. Това сочи прогнозата на НИМХ.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна и на обособени места ще има слаби превалявания. Ще е прохладно с сдържан, по северното крайбрежие краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималните температури ще са 25°-28°. Температурата на морската вода е 22°-23°. Вълнението на морето още преди обяд ще отслабне и ще е към 2 бала.

Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна. На места ще има превалявания от дъжд, след обяд съпроводени с гръмотевици. Ще е ветровито със мощен до плевел вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 12°.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР